BM-besök

Igår va jag till barnmorskan igen.Allt såg jätte bra ut och denna gång hade magen lugnat ner sig iaf.Bara 2cm hade den växt sen sist.Så SF-måttet ligger på 30 nu.HJ-ljudet låg på 145-150.Så om man ska gå efter det om man ska gissa kön är det en liten dam däri.Millis var också där igår och hennes hj.ljud låg på samma och hon väntar ju en liten tjej :)
Visst skulle det vara skoj med en liten pöjk så man har en av varje men om det blev en tjej skulle ju den och millis lilla ha så skoj med varann.Bara 7 veckors mellanrum på dem ju.Och så har man en massa tjejkläder och skor så man inte behöver köpa allt sånt nytt som syster behöver göra.Men om det blir en pöjk kan vi ju bara byta kläder med varann :)

I helgen blir det halloweenfest här och det ska bli riktigt trevligt.Vet dock inte vad jag ska klä ut mig till.Vill gärna vara ngt riktigt "läskigt" men det är så svårt och hitta kläder när man är gravid.
Får väl bli en tråkig häxa fast jag egentligen inte vill vara det.Ska iaf ut till Toys r us imorrn och kolla så vi får väl se om jag hittar nåt där.

Det kommer bli en stressig helg.På fredag ska jag hem till Millis för då kommer mormor över.Hon fyller 80 år på fredag.Och så ska vi hinna åka iväg och handla grejer till festen och senare ska Molly och jag ut och "pigga" godis som Molly säger, med Åsa och Lily.
Sen på lördag ska vi till Arboga och fira mormor där.Ska vara där klockan ett och så vill jag gärna vara hemma till klockan fem och fixa inför festen.Kotte är iofs hemma och "pyntar" men man vill ju ändå vara hemma i god tid och fixa ändå...jaja det blir nog bra.

Lite bilder kanske?



Magen nu.Vecka 31 (30+4)



Samma vecka fast med Molly :)


Skoj och jämföra hur magen såg ut med Molly och hur den ser ut nu :)
Den är nog ganska mkt den samma.....tur att man inte fått några gristningar.....hoppas att de inte kommer senare heller!



En nyvaken Molly.Mammas underbara älskling!


Prutt!!

Skrev nyss ett långt inlägg men det blev nå knas så det var bara början och slutet som var kvar....
Jag går och lägger mig istället!


Måndag...

Och så var det måndag igen.Idag kommer kära Sara förbi och hälsar på!Ska bli riktigt trevligt.Var så länge sen vi sågs sist att jag inte ens minns när det var...

Idag när jag lämnade Molly skulle dem ut på en överraskningsutflykt.Skojsigt.
Och Molly har ju en kompis på dagis som heter Ella  och när vi hade vart och hämtat en väst ville Ella hålla henne i handen när dem skulle iväg och det var så gulligt och se.Hand i hand och pratade för fullt med varann...roligt att hon har kommit in i den åldern då hon börjar leka på riktigt med kompisar och så.

För två veckor sedan togs det kort på dagis och förra veckan fick vi korten.Ojojoj så fin hon blev vår lilla älskling.Hon har ju blivit så stor!Tänk om två månader blir hon hela 3 år!
Ska försöka sluta med nappen....eller iaf att ha på dagen.Igår gick det jätte bra och hon frågade efter den bara en gång.Annars blir det att lämna nappen till tomten som brukar stå på torget vid första advent.
Tror det skulle kunna funka.

Helgen som var gjordes det inte mkt.Vi bjöd över våra mammor i fredags på tre rätters middag och det blev riktigt gott!Förrätt löksoppa varmrätt oxfilé tournedos med pressad potatis och roquefortsås och till efterrätt glass med varma bär.Älskar mögelost men man får ju tyvärr inte äta det när man är gravid men uppvärmd går ju iaf så jag åt en massa ost.Fast en liten bit mögelost på en bit kex tror jag inte är så farligt.Tog faktiskt mig en liten bit...fast det är inte samma sak om man inte kan dricka vin till.
Oj va jag ska vräka i mig sen när bebis kommit!

Här kommer lite bilder!



En liten surpuppa som inte ville bli fotograferad.



En sur liten tjej innan vi gick på promenad.



Molly och mamma matar fåglar och ekorrar vid stenen.



En glad tjej i skogen!

Nu ska jag ta och bädda lite sängar innan Sara kommer!



Tiden går fort!

Ja som sagt går tiden fort.....alldeles FÖR fort.Man hinner liksom inte riktigt med!
Halva oktober har redan gått!Och imorrn är det bara 11 veckor kvar till bebisen kommer och idag är det bara 10 veckor kvar till jul!!

December kommer gå rekord fort då vi har en massa födelsedagar och julafton att fira.
Men det är ju ganska skönt att det går fort för då kommer vi närmre och närme bebis.
Fast jag är helt säker på att den kommer tidigare än beräknat.
Kommer säkert mellan Mollys födelsedag och julafton...typ den 22 eller också så kommer bebis på juldagen eller nåt.Nä fy....bäst skulle vara och gå över ngn dag eller två.

Det är nog en stor bebis jag har i magen.
Sist jag var hos barnmorskan hade magen växt hela 7 cm på 4 veckor!!Helt sjukt.
Sf-måttet låg på 21cm i september och hj-ljudet på 145.
Förra veckan (den 5 okt) låg SF-måttet på 28 cm och hj-ljudet på 135.
Hj-ljudet är väldigt likt som jag hade med Molly.
Första gången vi lyssnade låg hj-ljudet på 135 och andra gången på 145.
Jag är ganska så säker på att det är en liten tjej i magen denna gång också.
Jag känner mig precis som med Molly och ser precis ut som med Molly.Har bara fått mage.
Men kommer nog gå upp mer i vikt denna gång.Har redan gått upp 9 kg och då har jag 2,5 månad kvar.

Men lillesyster därimot är helt annorlunda mot när hon fick sin Melwin.Nu är hon mkt rundare.
Men denna gång väntar hon ju en liten Julia!! :)
Så skoj att de får en av varje!!

Lite bilder på magen med Molly och med bebis nummer två :)



Det här är i vecka 29 (28+0) med Molly



Och det här är med bebis nummer två i vecka 29 (28+4)

Rejält mkt större denna gång!Hur stor kommer jag bli egentligen!!

  

RSS 2.0